Linja Kombëtare e Telefonit për Fëmijët në Shqipëri “ALO 116” është një pikë kyçe e sistemit të shërbimeve referente për to. Linja Kombëtare për Fëmijët është në dispozicion të fëmijëve në të gjithë vendin, por ajo përqëndrohet gjithashtu në fëmijët në nevojë si: fëmijët e dhunuar, abuzuar apo keqtrajtuar, fëmijët në situatë rruge, fëmijët që...
Pozicioni: Operator Këshillues në ALO 116 Punëdhënës: ALO 116: Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijët Vendi: Tiranë, Shqipëri Kohëzgjatja: Minimumi 1 vit (3 muajt e parë janë periudhë prove) Linja Kombëtare e Telefonit për Fëmijë – ALO 116 është një shërbim falas këshillimi dhe referimi për fëmijët kudo në Shqipëri.  Ky shërbim komunikon me...
Linja Kombëtare e Telefonit për Fëmijët në Shqipëri “ALO 116” është një pikë kyçe e sistemit të shërbimeve referente për to. Linja Kombëtare për Fëmijët është në dispozicion të fëmijëve në të gjithë vendin, por ajo përqëndrohet gjithashtu në fëmijët në nevojë si: fëmijët e dhunuar, abuzuar apo keqtrajtuar, fëmijët nw situatw rruge, fëmijët që...
Marrëveshja e Bashkëpunimit mes ALO 116 dhe Agjencisë Shtetërore për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve synon të mbrojë çdo fëmijë në situate emergjente dhe rreziku. 21 Prill 2016- Nga sot fëmijet anë e mbanë Shqipërisë kanë mundësi të marrin shërbime më të koordinuara për mbrojtjen e tyre. Sot në mengjes ALO 116- Linja Kombetare e Telefonit për...
Tiranë, 29 Janar 2016-ALO 116-Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijë, CRCA-Qëndra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijë dhe Banka Ndërkombëtare Tregtare (ICB Bank) ndërmorën një iniciativë për të ndihmuar me veshmbathje 120 fëmijë në kushte të vështira ekonomike, situate rruge, fëmijë jetim dhe fëmijë nga komunitetit rom. Ky është vitit i tretë...
Tiranë, 24 Shkurt 2016 - ALO 116, Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijët, njofton se nga sot të gjithë fëmijët anembanë Shqipërisë të cilët disponojnë numra të kompanisë Eagle Mobile mund të telefonojnë serish pranë numrave 116 111 dhe 116 000 dhe të aksesojnë shërbimin. ALO 116-Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijë
Tiranë, 17 Shkurt 2016- ALO 116 - Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijë me mbështetjen e UNICEF hapën sot fushatën kombëtare ndërgjegjësuese në shkolla nën temën:  “Të drejtat e Fëmijëve dhe ALO 116”. Hapja zyrtare e kësaj fushate u zgjodh të zhvillohej pranë shkollës 9-vjeçare “Ali Demi” Tiranë. Duke filluar nga sot, e në muajt në vazhdim,...
2 Shkurt 2016 - ALO 116-Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijë zhvilloi sot një takim për vendosjen e objektivave strategjike për 5-vitet e ardhshme me partnerët kryesorë të institucioneve publike. Në fillim të takimit të pranishmit u informuan me hapat që po ndërmerr ALO 116 për të konsoliduar pozicionin e saj si një instrument kyç në mbrojtje...
Tiranë, 29 Janar 2015- ALO 116-Linja Kombëtare e Telefonit për Fëmijët në Shqipëri, një shërbim kombëtar telefonik në ndihmë të fëmijëve, të të rinjve dhe një sërë grupesh të rrezikuara të shoqërisë, njoftoi sot se Bordi i ALO 116 ka emëruar Znj. Belioza Çoku në pozicionin e Drejtoreshës Ekzekutive të ALO 116. Gjatë vitit 2015 ALO 116 u...
29 Dhjetor 2015-Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë z.Ilir Meta viziton zyrat e ALO 116-Linja Kombetare e Këshillimit për Fëmijë. Në këtë takim z.Meta shoqërohej nga Ministri I Mirëqëniës Sociale dhe Rinisë z.Blendi Klosi si dhe nga deputetja znj. Vasilika Hysi. Qëllimi I kësaj vizite ishte njohja më nga afër më një ndër shërbimet kryesore në...
Linja Kombëtare e Telefonit për Fëmijët në Shqipëri “ALO 116” është një pikë kyçe e sistemit të shërbimeve referente për to. Linja Kombëtare për Fëmijët është në dispozicion të fëmijëve në të gjithë vendin, por ajo përqëndrohet gjithashtu në fëmijët në nevojë si: fëmijët e dhunuar, abuzuar apo keqtrajtuar, fëmijët në situatë rruge, fëmijët që...
Tiranë 6 Janar 2015-ALO 116-Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijë bën me dije se për shkak të një problemi teknik numrat 116 111 dhe 116 000 nuk mund të aksesohen nga abonentët e kompanise celulare EAGLE Mobile dhe nga abonentët e kompanisë fikse Albtelekom. Po punohet intensivisht në bashkëpunim me kompaninë EAGLE Mobile për të ritkhyer sa më...
Tiranë 18 Dhjetor 2015 – ALO 116, Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijë hapi sot fushatën “Mbaj mend numrin 116-111! Ndihmo një Fëmijë” që ka si qëllim t’i vij në ndihmë fëmijëve dhe adoleshentëve anembanë vendit. Fushata kërkon të bëj së më publik numrin e telefonit 116-111, që është një numër falas për fëmijët dhe i hapur 24 orë në ditë në 7...
   Tiranë, 16 Dhjetor 2015-ALO 116 - Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijët është një shërbim pa pagesë për fëmijët dhe të rinjtë në Shqipëri. Linja Kombëtare e Telefonit për Fëmijë është një instrument që ka për qëllim të këshillojë fëmijët përmes telefonit dhe të referojë nevojat e tyre në shërbimet përkatëse. Qëllimi kryesor i ALO 116 është...
Pozicioni: Operator Këshillues në ALO 116 Punëdhënës: ALO 116: Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijët Vendi: Tiranë, Shqipëri Kohëzgjatja: Minimumi 1 vit (3 muajt e parë janë periudhë prove) Linja Kombëtare e Telefonit për Fëmijë – ALO 116 është një shërbim falas këshillimi dhe referimi për fëmijët kudo në Shqipëri.  Ky shërbim komunikon me...
Tiranë, 6 Tetor 1015– Ditën e sotme, Agjensia Kombëtare për Sigurinë Kompjuterike (ALCIRT), UNICEF, CRCA Shqipëri dhe Agjensia Shtetërore për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve (ASHMDF), zhvilluan takimin e parë konsultues “Internet i Sigurtë për Fëmijët në Shqipëri: Drejt Qasjeve të Integruara Institucionale dhe Shoqërore për Mbrojtjen e...
21 Shtator 2015, Athinë – Linja Kombëtare e Këshillimit ë Fëmijëve - ALO 116 dhe pjesëtarja e Bordit të Fëmijëve të ALO 116, Sara Brari u bënë sot pjesë e aktivitetit lançues të Këshillit Konsultativ Rinor Europian (E-YAC) të Linjës Ndërkombëtare të Këshillimit të Fëmijëve-CHI, organizuar në Athinë pranë linjës së telefonit dhe organizatës greke...
ALO 116-000 hapi sot fushatën e saj një-javore për ndërgjegjësimin e publikut dhe institucioneve për çështjen fëmijëve të humbur. Të dhënat tregojnë për një 7-fishim të numrit të fëmijëve të humbur në Shqipëri! Tiranë, 25 Maj 2015 – ALO 116 000: Linja Kombëtare për Fëmijët e Humbur, në kuadër të 25 Majit - Ditës Ndërkombëtare për Fëmijët e Humbur...
Tiranë, 18 Nëntor 2014 - ALO 116 Linja Kombëtare e Ndihmës për Fëmijët, në kuadër të 19 Nëntorit, Ditës Ndërkombëtare Kundër Dhunës ndaj Fëmijëve, bëri publik raportin, i cili pasqyron dhunën ndaj fëmijëve në Shqipëri, bazuar tek telefonatat dhe rastet e trajtuara gjatë një periudhe 6 vjeçare në ALO 116. Në këtë ditë Linja Kombëtare e Këshillimit...
Tiranë, 31 Korrik 2014- Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve - CRCA dhe Linja Kombëtare e Telefonit të Fëmijëve - ALO 116 vlerësuan sot Z. Detlef Palm, Përfaqësues i UNICEF në Shqipëri, me çmimin për “Të Drejtat e Fëmijëve 2014”, përmes të cilit e falenderuan publikisht për angazhimin dhe mbështetjen e vazhdueshme që i ka dhënë, gjatë...

Pages